Liitreaalsus (AR) meedias, trükkimaterjalidel, pakendil

Media House on spetsialiseerunud tipptasemel liitreaalsuse (AR) tehnoloogia pakkumisele, mis muudab traditsioonilise meedia, trükimaterjalid ja pakendid interaktiivseteks ja kaasahaaravateks kogemusteks. Meie AR-lahendused ületavad lõhe füüsilise ja digitaalse maailma vahel, võimaldades teie vaatajaskonnal teie sisuga uuenduslikel viisidel suhelda.

Meie ekspertide meeskond viib ellu kõik teie plaanid. Iga projekt avaneb veebibrauseris ilma kolmandate osapoolte rakendusi alla laadimata. Tehnoloogiat saate testida meie 3D-assistendiga 🙂

Skaneeri mobiiliga või klikki siia

 

AR meedias: suurendage vaatajate kaasamist

Meie AR-lahendused meediale loovad unustamatuid elamusi, lisades teie trükimaterjalidele, reklaamidele ja veebiplatvormidele interaktiivseid kihte. Ükskõik, kas see on interaktiivne jutuvestmine digitaalsisus või kaasahaaravad reklaamikampaaniad, suurendab AR kaasatust, suurendades teie vaatajaskonna sidet teie kaubamärgiga.

Liitreaalsus bänneritel ja plakatitel


Liitreaalsus tooteesitluses


 

AR trükitud materjalidele: äratage staatiline sisu ellu

Muutke oma brošüürid, ajakirjad, visiitkaardid, kataloogid ja menüüd  dünaamiliseks interaktiivseks sisuks. Meie AR-tehnoloogia abil saavad prinditud materjalid nüüd sisaldada 3D-mudeleid, videoid ja klõpsatavaid linke, mis pakuvad rikkalikumat kogemust. Trüki- ja digitaalmeedia ühendamisel loote uuendusliku turundustööriista, mis köidab tähelepanu ja suurendab brändi meeldejäämist.

Liitreaalsus kataloogis ja menüüs


AR pakendis: looge interaktiivne, kaasahaarav pakend

Pakendamine ei tähenda enam ainult toote kaitsmist; see on võimalus klientidega ühendust võtta. Meie AR-toega pakend võimaldab tarbijatel oma nutitelefoniga tooteid skannida ja pääseda juurde interaktiivsele sisule, nagu õpetused, ülevaated, sooduspakkumised või lavatagused lood. See tehnoloogia lisab brändile lisaväärtust ja parandab kliendi ostukogemust.

Liitreaalsus pakendis


Liitreaalsus pudelitel ja purkidel


 

Miks valida meid?

  • Kohandatud lahendused: kohandatud AR-kogemused, mis on loodud spetsiaalselt teie brändi ja vaatajaskonna jaoks.
  • Sujuv integreerimine: integreerige AR hõlpsalt olemasoleva meedia-, trüki- ja pakendikujundusega.
  • Täielik teenus: alates kontseptualiseerimisest kuni juurutamiseni tegeleme teie AR-projekti kõigi aspektidega.
  • Tõestatud tulemused: suurendage kaasatust, suurendage müüki ja parandage kliendikogemust mõõdetavate tulemustega.

Kas olete valmis oma kaubamärki AR abil muutma?

Võtke meiega ühendust juba täna, et uurida, kuidas meie liitreaalsuse lahendused võivad teie meediat, trükimaterjale ja pakendeid muuta, aidates teie brändil konkurentsitihedal turul silma paista.

Võta meiega ühendust

info@mediahouse.ee